Danish Speaking Fashion Haul

posted in: Entertainment, Skills, Video | 0

I am making this fashion haul (shoppingtur) in Danish. I don’t really speak Danish to anyone in UK. So, I need to keep speaking Danish before I completely forget. I could speak German before, too. But after school, I didn’t really speak the language, so I forgot. I can still read children books in German, though. But just a little. If I have to form a sentence, I can’t. As to not to making the same mistake again, I will try to speak Danish as often as I can. So, making videos talking Danish once in a while would help me maintain my Danish language skill. So today, I talk about my shopping tour in Oxford Street yesterday. I bought two mini dresses and a white bra, which were on sale. The bra was from John Lewis, which I bought it for £11 on sale. One of the dresses was not on sale, though. But I liked it so much, so I had to buy it, which cost £35. I don’t usually buy expensive clothes. Well, £35 is not that pricey. But, because I always compare everything to Primark. And a dress in Primark costs just about £6 – £12, so. I went to a shop called Miss Selfridge, which is located next to Top Shop near Oxford Circus. You can walk through to Top Shop from Miss Selfridge as well. I guessed because they both have the same owner. Anyway, I like Miss Selfridge’s fashion. I like the design, style, color tones, and that it makes clothes in very small sizes, specifically for petite girls and women. So, it’s good enough for me. I like its style because it makes such sweet style, bohemian alike. But, not too hippy or too much. The design, colors, patterns, and more, are just so cute & sweet. I am happy that I bought something I truly like. That’s why I’m glad that I have found this shop. I like Top Shop, too. But the style can be too much for me. So, I don’t really buy clothing from it.

 

På dansk (I have to keep writing Danish too, otherwise I will forget)

 

Jeg gik på Strøget i går og købte mig two søde mini kjoler og en hvid bh.  BHen var fra John Lewis, som jeg købte den til £11 kun på udsalg. En af kjolene var dog ikke til salg. Men jeg kunne godt lide det så meget, så måtte jeg købe det, hvilket kostede £35. Jeg køber normalt ikke dyrt tøj. Men, £35 er ikke så dyr. Men fordi, jeg altid sammenligner alt med Primark. I kender godt Primark, ikke. Jeg møder faktisk mange dankere i Primark, hver gang jeg går der. Og en kjole i Primark koster kun ca. £6 – £12, så. Jeg gik til en butik kaldet Miss Selfridge, som ligger ved siden af ​​Top Shop i nærheden af Oxford Circus. Du kan også gå igennem denne butik til Top Shop fra Miss Selfridge. Jeg gættede, fordi de begge har den samme ejer. Alligevel, jeg kan godt lide Miss Selfridge’s mode. Jeg kan godt lide design, stil, farvetoner, og at de laver tøj i meget små størrelser, specielt til petite piger og kvinder. Så, det er godt nok for mig. Jeg kan godt lide deres stil, fordi de laver en sådan sød stil, boheme lignende. Men ikke for hippie eller for meget. Design, farverne, mønstrene og meget mere er bare så søde og smukke. Jeg er glad for at jeg har købt noget, jeg virkelig kan lide. Derfor, er jeg glad for at jeg fandt denne forretning. Jeg kan også lide Top Shop. Men stilen kan være for meget for mig. Så, jeg køber ikke rigtigt tøj fra dem.

buppha actress

Follow BUPPHA:

Writer & Actress

Actress, writer, filmmaker, and blogger, based in London. For job inquiries please email bupphawitt@yahoo.com

Latest posts from

Leave a Reply